• We just finished a major forum upgrade. Please check out the "Whats New and Help" Thread at https://aawforum.org/community/index.php?threads/forum-upgrade-whats-new-and-help-march-2021.17436/ If you are having problems using the forums, please clear your browser cache and that should clear up any issues. Otherwise post in the Help Thread or email us at forum_moderator@aawforum.org. Hope you enjoy the refreshed site!
  • 3/30/21 - We finished what was hopefully the last part of the forum upgrade we started earlier this month, the rebuilding of all of the permissions. In our testing everything seems to be working correctly but if you have any problems please post in the "Forum Technical Support" forum and we will take a look at it. You will also see a few changes with the main forum index. We have moved the AAW Member Forums to their own group and the Marketplace Forums to their own group. This simplified the permissions configuration for the forums and hopefully it will make the forums a little easier to naviagate. Thanks!
  • Gallery Images: Title and Description Required

    Please read the new sticky announcement HERE for full details.

  • Welcome new registering member. Your username must be your real First and Last name (for example: John Doe). "Screen names" and "handles" are not allowed and your registration will be deleted if you don't use your real name. Also, do not use all caps nor all lower case.

Problems with picture posts?

Joined
Mar 7, 2007
Messages
153
Likes
0
Anyone else having the same problem of clicking on a picture or attempting to post new pictures and having several error messages pop up associated with unable to post cookies? I have notified both John and Kurt with no response from either. I thought it was the computer upstairs, so tried to access the site with a laptop downstairs and have the same problem. I have queried both John and Kurt more than once and not receiving any response from them.:(
 
Joined
Apr 25, 2004
Messages
2,542
Likes
3
Location
Annandale, New Jersey
Anyone else having the same problem of clicking on a picture or attempting to post new pictures and having several error messages pop up associated with unable to post cookies? I have notified both John and Kurt with no response from either. I thought it was the computer upstairs, so tried to access the site with a laptop downstairs and have the same problem. I have queried both John and Kurt more than once and not receiving any response from them.:(

Bill,

Read the first Sticky note above that was posted by John today. They are working on the problem.
 
Joined
Feb 3, 2011
Messages
164
Likes
1
Location
Niles, IL
They have likely been flooded with complaints and have wisely chosen to work on addressing the problem rather than the e-mails. Be patient with them, they work hard at what they do, and they do a great job!
 
Joined
Mar 7, 2007
Messages
153
Likes
0
Thanks Mark! I did see that as I was leaving the site after the above post.
 
Joined
Apr 11, 2007
Messages
628
Likes
2
Location
Northwest Arkansas
Bill, sorry I didn't reply, but my computer is in the shop for a couple of days with a virus.:(
 
Joined
Mar 7, 2007
Messages
153
Likes
0
Thanks Kurt. I fully understand. Hope you void the virus problem. That is really a pain from first hand experience.
 
Top